Το βραβείο και η συνέντευξη


FotorCreatedΜ αρέσουν οι μίνι συνεντεύξεις,είτε να τις διαβάζω είτε να τις δίνω. Και για να μην ακουστεί κάπως, είναι ίσως η δεύτερη συνέντευξη μου…άρα μπορώ να πανυγηρίζω. Σήμερα απαντώ στις ερωτήσεις της φίλης Κρυσταλλίας,  γνωστή και ως My cooking secrets,(μας είχε ξεναγήσει  στην Νότια Αγγλία ) με την ευκαιρία της βράβευσης μου απο την ίδια με το Liebster Award.Αρχικά να ευχαριστήσω την Κρυσταλλία για την όμορφη έκπληξη – βραβείο και να ζητήσω συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση μου.

1. What was the initial to choose your blog’s name/title? Ήθελα το αρχικό γράμμα του ονόματος του μπλογκ  να συμπίπτει με το αρχικό του ονόματος μου, (τόσο ψώνιο) μ αρέσει η λέξη style και  τo critics ήρθε στην πορεία πίνοντας καφέ ένα ατέλειτωτο απόγευμα με τη φίλη μου Κωνσταντίνα.

2. What is your recent and upcoming blog project?Δηλώνω dreamer και όσοι με ακολουθούν το έχουν καταλάβει, επίσης δηλώνω traveller και αυτό το κομμάτι είναι που θέλω να αναπτύξω.

3. How would you describe your relationship with food? Name one of your favourite and one dish you dislike the most.Το φαγητό για μένα είναι διασκέδαση, ψυχοθεραπεία. Αγαπιόμαστε, αυτό είναι σίγουρο και αυτό κάνει δύσκολη την επιλογή του αγαπημένου πιάτου. Σίγουρα στα αγαπημένα δεν είναι το κρέας, οτιδήποτε σε κρέας πάει στην άλλη όχθη, θα αναφέρω το αγαπημένο μου λαχανικό-φρούτο, το αβοκάντο, με το οποίο τα τελευταία 3 χρόνια έχω αναπτύξει πρωινή εξάρτηση.

4. Name 2 books or magazines you recently read. Middlesex Τζέφρυ Ευγενίδης και Οι 3 Αγάπες Α.ΤΖ. Κρόνιν, περιoδικά διαβάζω ιντερνετικά καθημερινά, αγαπημένο Cereal και το Elle Deco.

.5. What makes you laugh? Σήμερα γέλασα, όταν άκουσα στις ειδήσεις οτι ο νεος πρωθυπουργός του Καναδά, κάποτε ήταν εκπαιδευτής snowboard …(μπράβο του, απλά δεν είναι είδηση!)

6. Countryside or city living? Είμαι κορίτσι της πόλης αυτό είναι σίγουρο μέχρι να αποδείξω το αντίθετο.
7. Describe a joyful moment of your life. Η γέννηση του ανηψιού μου!

8. Do you feel creative?  Υπάρχουν μέρες πλούσιας δημιουργίας αρκεί να υπάρχει το ερέθισμα. Σχεδόν πάντα νιώθω δημιουργική κρατώντας τη φωτογραφική μου μηχανη, τώρα τελευταία πειραματίζομαι με το τσιμέντο….(κάποια άλλη στιγμή η συνέχεια)

9. Fashionista or fashionista free? μμμ, μάλλον το κορίτσι της διπλανής πόρτας!

10. Pick one of the social media platforms. Facebook, Twitter, Instagram or Pinterest? Why did you focus on that, is it your favourite platform? Για το stylencritics χρησιμοποιώ πιο πολύ το facebook, το pinterest λειτουργεί, για μένα, ως inspiration board και το instagram το χρησιμοποιώ για τις φωτογραφίες μου.

Το Liebster Award έχει κάποιους κανόνες, λειτουργεί ως chain letter και για να είμαι σωστή απέναντι του θα πρέπει να βραβεύσω και εγώ με τη σειρά μου αγαπημένα μπλογκ και να θέσω τις ερωτήσεις μου. Δεν θέλω να παραλείψω κανένα μπλόγκ άρα να μου επιτρέψετε να θέσω δυο ερωτήσεις και θα χαρώ πολύ να λάβω τις απαντήσεις σας.

 1. Σκέφτηκες ποτέ να εγκαταλείψεις το μπλόγκ σου; Αν ναι, τί σε ώθησε σε αυτό και τί σε σταμάτησε απο το να το κλείσεις.
 2. Έχεις “ζηλέψει” (με την καλή έννοια) κάποιο άλλο μπλόγκ, είτε ξένο είτε Ελληνικό;

Κλείνοντας να σας υπενθυμίσω να περάσετε μια βόλτα απο το My Cooking Secrets, έχει πολλά μυστικά …..

Advertisements

8 thoughts on “Το βραβείο και η συνέντευξη

 1. Ωραίες οι απαντήσεις σου Σόνια. Μπράβο για το βραβείο !
  Τι ερωτήσεις τις θέτεις σε όλους εμάς ;;; 🙂
  Αν ναι, να πω λοιπόν πως δεν έχω σκεφτεί να παρατήσω το blog. Να ζηλέψω κάποιο blog (με την έννοια να θαυμάσω) έχει τύχει πολλές φορές 🙂 !!!!

  Like

 2. Το πρωινό αβοκάντο είναι εθισμός και η πρωινή βρώμη το ίδιο, αν και όλοι όσοι με ξέρουν το βρίσκουν πολύ περίεργο για πρωινό. Όσο για τις ερωτήσεις σου, τελευταία τό σκέφτομαι όλο και περισσότερο να κλείσω το blog και όλα τα social media. Το μόνο που με κρατάει είναι που οι γονείς μου τρελαίνονται να διαβάζουν τα νέα μου μέσα από το blog και να βλέπουν τις φωτογραφίες και δε θέλω να τους το χαλάσω μιας και είμαι τόσο μακριά. Από blogs έχω “ζηλέψει” κάποια μεγάλα fashion blogs με υπέροχες φωτογραφίες και πανάκριβα c/o ρούχα. 🙂

  Like

   1. Κάτι τέτοια μου λέτε και το ξανασκέφτομαι. Προς το παρόν σκέφτομαι να το αραιώσω λιγάκι, γιατί το διδακτορικό μου έχει αρχίσει να γίνεται πολύ απαιτητικό και δεν έχω τόσο χρόνο πια.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s