Και κάπως έτσι….


Και κάπως έτσι πέρασαν οι μέρες…και τελειώνει ο  μήνας…και η άρνηση μεγάλη όπως και έλλειψη της έμπνευσης και κάπως έτσι όλα είναι ίδια μια μαύρη γραμμη.

Και κάπως έτσι ξέκινησα να γράφω, να σκέφτομαι, να ονειρεύομαι και ξέρεις πέρασαν 5 ολόκληρα χρόνια και δεν σταματώ να ονειρεύομαι όχι για το καλύτερο αλλά για το διαφορετικό. Τα όνειρα με απογειώνουν ως άνθρωπο,επαναφέρουν το χαμόγελο στο παγωμένο πρόσωπο.

DeathtoStock6

…και κάπως έτσι άφησα τις χειμερινές ηλιακτίδες να ζεστάνουν τις ρυτίδες του προσώπου, άφησα το χιόνι να μου ψυθυρίσει καθώς βούλιαζα τα πόδια μου σε αυτό, κοίταξα κατάματα τη θάλασσα, η βροχή δρόσισε το δέρμα και το χιόνι έφερε τη μαγεία της γαλήνης.

Και κάπως έτσι …μεταξύ βροχής και χιονιού ήρθε στη σκέψη κάτι απο το παρελθόν “να αγαπιέσαι” και δεν το ξεχνώ κι ας έχουν περάσει χρόνια αμέτρητα και το εισπράτω …δέχομαι την είσπραξη με γαλήνη ψυχής.

….αυτά…ευχαριστώ!

photo deathstock

Advertisements

6 thoughts on “Και κάπως έτσι….

  1. Να αγαπιέσαι και να αγαπάς! Τι πιο σημαντικό; Οι περίοδοι της άρνησης υπάρχουν σε όλους. Ευτυχώς κάποια στιγμή με κάποιο τρόπο τελειώνουν. Καλημέρα!

    Liked by 1 person

  2. Συμβαίνει σε όλους μας και είναι απόλυτα φυσιολογικό !! Να δεις μετά που θα έχεις ακόμα περισσότερη όρεξη για νέα post !!! Καλό Βράδυ !!!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s