Υπόθεση κορνίζα


Σίγουρα έχεις έρθει αντιμέτωπη με έναν άδειο τοίχο, που σου φωνάζει απελπισμένα “στόλισε με”. Κοιτάς κορνίζες με τις αγαπημένες σου φωτό,τους πίνακες σου, ίσως  και κάποια οικογενειακα ενθύμια και ενώ κρατάς  το σφυρί με το καρφί δεν νιώθεις έτοιμη να αρχίσεις το κρέμασμα. Οι ειδικοι λένε οτι πρώτα πρέπει να σχεδιάσεις  πώς ακριβώς θα τοποθετήσεις τις κορνίζες. Κόβεις κομμάτια εφημερίδας στο μέγεθος των κορνιζών και τα κολλάς στον τοίχο μέχρι να βρεις τις καταλληλες θέσεις.Κάτι σαν το πατρόν.

 

ikea family

ikea family

great use of frames

printerest

Frames

printerest

και για το τέλος μια εορταστική νότα!!!

Frame wall display using frame risers

printerest

Advertisements

4 thoughts on “Υπόθεση κορνίζα

 1. Αυτό ακριβώς έκανα κι εγώ, έκοψα χαρτόνια στο μέγεθος των κορνιζών και “έπαιξα” με την σύνθεση στον τοίχο μέχρι να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα. Νομίζω πως είναι ο καλύτερος τρόπος για να έχεις μία ιδέα για το τελικό αποτέλεσμα!

  Like

 2. καλημέρα!
  welldone είσαι επιμελής, εγώ απο την άλλη καμία σχέση :-(. κρεμάω την πρώτη κορνίζα κ στη συνέχεια “χτίζω” γύρω γύρω με τις υπόλοιπες. αλλά το σωστό είναι με το πατρον.

  Like

 3. Και εγώ αυτό κάνω. Πολλές φορές κάποιες που πρέπει να είναι δίπλα -δίπλα, άρα και καρφωμένες στο ίδιο ύψος, όταν έχουν διαφορά δεν τις αλλάζω κι ας φαίνονται στραβές. Είναι αυτές οι ατέλειες που καταλήγω να αγαπώ…!!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s