Επιστροφή


Καλό φθινόπωρο, πόσο μ’ αρέσει να το ακούω, βέβαια θα ήταν ακόμα καλύτερα αν υπήρχε. Οι διακοπές τελείωσαν,το ταξίδι στα Κύθηρα ήταν μαγευτικό. Πώς να μην αγαπήσεις ένα τόπο όπου από παντού αναδαυλίζεται μια μαγευτική αύρα. Ένας τόπος που σου χαρίζει συνεχόμενα εκπλήξεις ακόμα και η πρώτη γεύση φτάνοντας στο λιμάνι είναι έκπληξη, αρνητική,αλλά αυτό συμβαίνει σε αρκετά νησιά. Άπειρα μικρά κολπάκια, με κρυστάλλινα νερά, ο Χαλκός, το Καλαδί και τόσα άλλα.  Το νησί σου δίνει μια γεύση εγκατάλειψης πολλές φορές, αλλά ακόμα και αυτό το συναίσθημα είναι όμορφο. Εμείς μείναμε στο κάμπινγκ του νησιού, σε ένα όμορφο δάσος πάνω απο το Καψάλι. Επικρατούσε όλες τις ώρες ησυχία, ο καθαρισμός των τουαλετών ήταν ταχτικότατος. Το μείον δεν είναι μόνο η έλλειψη του ζεστού νερού, οι ηλιακοί συλλέκτες θα είχαν ανακουφίσει τα παράπονα των επισκεπτών αλλά η έλλειψη των ντουζ. Υπάρχουν μόνο 4 κλειστά, 2 γυναικών και 2 ανδρών και κάποια “ανοιχτά”. Ορισμένες φορές, είχα την εντύπωση ότι είμαι σε δημόσια υπηρεσία, καθώς στεκόμουν στην ουρά έξω απο τις τουαλέτες. Δεν είχα άδικο, το κάμπινγκ είναι δημοτικό.

Υπάρχουν πολύ όμορφα ενοικιαζόμενα δωμάτια, μικρά boutique hotels θα τα ονόμαζα αλλά το μήνα Αύγουστο η τιμή τους φτάνει στα 100€ την βραδιά.

Η χώρα είναι μαγευτική καθώς και η θέα απο το Κάστρο. Τα μικρά μαγαζάκια γύρω απο αυτό, πάρα πολύ προσεγμένα και καλαίσθητα.

Η συνέχεια αργότερα …

Advertisements

2 thoughts on “Επιστροφή

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s